Ulf Öberg Data

Skåne län

Information

590414-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ulf Öberg Data. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulf Öberg Data är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åstorp som är den kommunen som Ulf Öberg Data finns i.

Ulf Öberg Data har varit registrerat sedan 1995-07-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulf Öberg Data så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Ulf Öberg Data är och det finns flera verksamheter i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Ulf Öberg Data är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ulf Öberg Data så kan ni göra det på telefon genom 042-66000 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom databranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulf Öberg Data och det är Öberg, Ulf Erik Göran som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,