Nya Video-Kalle

Skåne län

Information

570826-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Nya Video-Kalle. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nya Video-Kalle är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åstorp som är den kommunen som Nya Video-Kalle finns i.

Nya Video-Kalle har varit registrerat sedan 1985-06-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nya Video-Kalle så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Nya Video-Kalle är och det finns flera verksamheter i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Nya Video-Kalle är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nya Video-Kalle så kan ni göra det på telefon genom 042-59990 eller genom brev på följande adress:

Kioskrörelse och videouthyrning

Det finns olika personer som har en koppling med Nya Video-Kalle och det är Borgström, Carina Margareta som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,