A'ni Muskelvärkstad

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åstorp och A'ni Muskelvärkstad är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och A'ni Muskelvärkstad är ett av dem. Statusen för A'ni Muskelvärkstad är att Bolaget är aktivt.

A'ni Muskelvärkstad är ett Enskild firma och skapades 1997-05-21. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där företaget finns i jobbar för att företag som A'ni Muskelvärkstad ska trivas.

A'ni Muskelvärkstad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Åstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hälsoprofilbedömning, spaverksamhet, försäljning av hudvårdsprodukter. Friskvård, massage, försäljning av friskvårdsartiklar. Uppsökande verksamhet inom friskvård såsom företagsmassör besök på vårdcentraler, insitutioner och privatpersoner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A'ni Muskelvärkstad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är A'ni Muskelvärkstad och det finns flera företag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med A'ni Muskelvärkstad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-20815.

.

De som är på något sätt har med A'ni Muskelvärkstad är Nilsson, Kerstin Agneta Sigvardsd som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

A'ni Muskelvärkstad har 570724-XXXX som sitt organisationsnummer.