Styckarna i Åstorp AB

Skåne län

Information

Styckarna i Åstorp AB är en verksamhet som finns i Åstorp. I Styckarna i Åstorp AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wall, Lars Inge som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frank, Clas Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hylander, Karl Åke Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Hylander, Lars Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Per Niklas Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Östberg, Birgit Ros-Marie som är född 1963 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Styckarna i Åstorp AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Styckarna i Åstorp AB på telefon 042-51515.

Bolaget skall bedriva stycknings- och förädlingsverksamhet och handel med kött samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Styckarna i Åstorp AB av bolagstypen Aktiebolag.

Styckarna i Åstorp AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Åstorp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Styckarna i Åstorp AB innehar ej F-skattsedel och Styckarna i Åstorp AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Styckarna i Åstorp AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Styckarna i Åstorp AB har 556741-7281 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.