Din El Öresund AB

Skåne län

Information

556733-2092 är organisationsnummer för företaget Din El Öresund AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Din El Öresund AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som Din El Öresund AB finns i.

Din El Öresund AB har varit registrerat sedan 2007-07-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Din El Öresund AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Din El Öresund AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Din El Öresund AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Din El Öresund AB så kan ni göra det på telefon genom 073-3722703 eller genom brev på följande adress:
V. Storg. 20, 260 60, Kvidinge

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva elinstallations- verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Din El Öresund AB och det är Madsen, Stig som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Maria Helena som är född 1970 och har titeln Suppleant, Månsson, Lars Nils Åke som är född 1962 och har titeln Revisor,