Åstorps Stenhuggeri AB

Skåne län

Information

556727-7123 är organisationsnummer för verksamheten Åstorps Stenhuggeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åstorps Stenhuggeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som Åstorps Stenhuggeri AB finns i.

Åstorps Stenhuggeri AB har varit registrerat sedan 2007-04-04 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Åstorps Stenhuggeri AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Åstorps Stenhuggeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åstorps Stenhuggeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Åstorps Stenhuggeri AB så kan ni göra det på telefon genom 042-175300 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva stenhuggeri, gravvårdtillverkning och försäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åstorps Stenhuggeri AB och det är Rosby, Mikael Tobias som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Lange, Jenny Susanne som är född 1982 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,