Global Machines Sweden AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åstorp och Global Machines Sweden AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Global Machines Sweden AB är ett av dem. Statusen för Global Machines Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Global Machines Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Global Machines Sweden AB ska trivas.

Global Machines Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-08-13. I Åstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva import och export av samt handel med maskiner, främst stenkrossar, fyllnadsmaskiner inom gruvindustrin, formsprutningsmaskiner och maskiner för cementindustrin, import och export av råvaror, främst olja, plast och cement, jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Global Machines Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31.

Idag är Global Machines Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Global Machines Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Global Machines Sweden AB är Persson, Mats Kurt Uno som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Aisah som är född 1983 och har titeln Suppleant, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Global Machines Sweden AB har 556726-7215 som sitt organisationsnummer.