Delta Plast AB

Skåne län

Information

Delta Plast AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Delta Plast AB finns. I Åstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Delta Plast AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Delta Plast AB har haft sedan 2007-06-28. Delta Plast AB har funnits sedan och 2007-06-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Delta Plast AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bronsg. 1, 265 39, Åstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-377500.

Åstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Delta Plast AB Privat, ej börsnoterat.

Delta Plast AB har idag 556724-9098 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Delta Plast AB

Bolaget skall bedriva tillverkning av färgkoncentrat-masterbatch till plastindustrin, köpa, sälja och förvalta lös egendom företrädesvis aktier och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

I Delta Plast AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Stig Arne Lennart som är född 1964 och har titeln Extern VD, Rzepka, Bernard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, De Santis, Paul Fredric som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Houben, Heinz W. som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindström, Stig Arne Lennart som är född 1964 och har titeln Delgivningsbar person, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorKilefors, Christer Jan-Erik som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .