Tigexperten Åstorp AB

Skåne län

Information

556723-4900 är organisationsnummer för verksamheten Tigexperten Åstorp AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tigexperten Åstorp AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som Tigexperten Åstorp AB finns i.

Tigexperten Åstorp AB har varit registrerat sedan 2007-02-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tigexperten Åstorp AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

Tigexperten Åstorp AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tigexperten Åstorp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tigexperten Åstorp AB så kan ni göra det på telefon genom 073-7267268 eller genom brev på följande adress:
Vitsippan 2 B, 265 31, Åstorp

Föremålet för bolagets verksamhet är svetsning, metallbearbetning och maskinrenovering inom verkstadsindustrin samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tigexperten Åstorp AB och det är Larsson, Björn Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblom, Michael Peter Thorbjörn som är född 1970 och har titeln Suppleant, Bergman, Stig Inge Lennart som är född 1957 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor,