Martin Skoog Entreprenad AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Martin Skoog Entreprenad AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Åstorp här finns det många olika Aktiebolag. Martin Skoog Entreprenad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Åstorp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Martin Skoog Entreprenad AB är momsregistrerat sedan2006-10-05 och har organisationsnummer 556709-8818.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 042-283999 alternativt besöka eller skicka post till Martin Skoog Entreprenad AB på följande adress Stationsg. 20, 265 50, Nyvång.

Martin Skoog Entreprenad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-10-05.

I Martin Skoog Entreprenad AB så sitter följande personer i styrelsen: Skog, Carl Martin som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Winberg, Linda Margret som är född 1975 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva mark- och anläggningsentreprenad, schaktningsarbeten, förvaltning av fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.