S. Fredriksson Bil & Maskin AB

Skåne län

Information

S. Fredriksson Bil & Maskin AB är ett bolag som finns i Åstorp. I S. Fredriksson Bil & Maskin AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fredriksson, Peter Stellan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Ann-Britt Linnéa som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lövgren, Pär Olle som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med S. Fredriksson Bil & Maskin AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå S. Fredriksson Bil & Maskin AB på telefon 042-54183.

Bolaget ska bedriva grävnings-, entreprenad- och transportverksamhet samt försäljning av jord och grus och därmed förenlig verksamhet.

Idag är S. Fredriksson Bil & Maskin AB av bolagstypen Aktiebolag.

S. Fredriksson Bil & Maskin AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Åstorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

S. Fredriksson Bil & Maskin AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-12 och S. Fredriksson Bil & Maskin AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för S. Fredriksson Bil & Maskin AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

S. Fredriksson Bil & Maskin AB har 556708-9999 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.