D&M Entreprenad i Helsingborg AB

Skåne län

Information

D&M Entreprenad i Helsingborg AB är ett av många företag som finns i Åstorp. Det är nämligen den kommunen som D&M Entreprenad i Helsingborg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

D&M Entreprenad i Helsingborg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-04-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Knutstorpsg. 37, 265 38, Åstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på D&M Entreprenad i Helsingborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Åstorp arbetar för att företag som D&M Entreprenad i Helsingborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för D&M Entreprenad i Helsingborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva byggnadsrenovering samt fastighetsskötsel både interiört och exteriört och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för D&M Entreprenad i Helsingborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till D&M Entreprenad i Helsingborg AB och det är följande personer, Rad, Matei som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Rad, Lidia som är född 1974 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för D&M Entreprenad i Helsingborg AB är 556702-4780.