KRONTEC Facilities AB

Skåne län

Information

KRONTEC Facilities AB är ett företag som finns i Åstorp. I KRONTEC Facilities AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kocjan Kivisaar, Mia Helena som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Kivisaar, Vello Tomas som är född 1966 och har titeln Suppleant, Månsson, Lars Nils Åke som är född 1962 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KRONTEC Facilities AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå KRONTEC Facilities AB på telefon .

Bolaget ska bedriva glasrenovering på fastigheter, fartyg och fordon, försäljning av bilvårdskemi, import av bilvårdkemi från utlandet, montering av sol- och skyddsfilm, tillverkning av bildelar och skyltar, försäljning av motorcyklar och tillbehör, slipning av golv samt försäljning av kemiprodukter jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är KRONTEC Facilities AB av bolagstypen Aktiebolag.

KRONTEC Facilities AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Åstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

KRONTEC Facilities AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-05-11 och KRONTEC Facilities AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KRONTEC Facilities AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

KRONTEC Facilities AB har 556700-7421 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.