Åstorps Lager AB

Skåne län

Information

Åstorps Lager AB är ett av många verksamheter som finns i Åstorp. Det är nämligen den kommunen som Åstorps Lager AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Åstorps Lager AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-03-09.

Åstorps Lager AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-02-10. Men sedan 2006-03-09 så har Åstorps Lager AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ormastorpsg. 32 B, 265 35, Åstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åstorps Lager AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-57256.

Åstorp arbetar för att verksamheter som Åstorps Lager AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åstorps Lager AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av lagerplatser och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åstorps Lager AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åstorps Lager AB och det är följande personer, Andersson, Ingrid Irene Mariana som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Mariana Lena som är född 1975 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor, BDO Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Åstorps Lager AB är 556698-2764.