Bruksgatans Guld AB

Skåne län

Information

Bruksgatans Guld AB är ett av många bolag som finns i Åstorp. Det är nämligen den kommunen som Bruksgatans Guld AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bruksgatans Guld AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-08-18.

Bruksgatans Guld AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-08-08. Men sedan 2005-08-18 så har Bruksgatans Guld AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till TRYCKERIVÄGEN 7, 260 50, Billesholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bruksgatans Guld AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-137110.

Åstorp arbetar för att bolag som Bruksgatans Guld AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bruksgatans Guld AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolagets verksamhet ska vara att sälja guld och silversmycken i butik.

Firmatecknare för Bruksgatans Guld AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bruksgatans Guld AB och det är följande personer, Wisbrant, Hans Joakim som är född 1964 och har titeln VD, Wisbrant, Hans Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Henrikson, Stig Ingvar som är född 1930 och har titeln Suppleant, Björnstedt, Lars Anders som är född 1975 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bruksgatans Guld AB är 556684-3925.