Euro Trace Scandinavia AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och fastigheter, konsulttjänster inom livsmedelbranschen, utveckling av dataaplikationer och konsulttjänster som ger stöd för livsmedelsbranschens aktörers verksamhet i syfte att rationalisera och ge möjlighet till spårbarhet av allt producerat livsmedel, försäljning och utveckling av dataapplikationer och hårdvaror till byggbranschens alla aktörer som ett led att skapa effektivare organisationer för produktion av byggprojekt. Montage av fönster och säkerhetsdörrar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Euro Trace Scandinavia AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är Euro Trace Scandinavia AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 2005-06-28 så skapades Euro Trace Scandinavia AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556682-4495 är organisationsnummret för företaget som finns i Åstorp.

Just nu är Euro Trace Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Euro Trace Scandinavia AB så går det att nå dem via telefon på 073-3695635 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Euro Trace Scandinavia AB är Persson, Mats Arne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lena Ingegärd Susanne som är född 1957 och har titeln Suppleant, .