Ige-Verken Förvaltnings Aktiebolag

Skåne län

Information

556680-9124 är organisationsnummer för verksamheten Ige-Verken Förvaltnings Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ige-Verken Förvaltnings Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som Ige-Verken Förvaltnings Aktiebolag finns i.

Ige-Verken Förvaltnings Aktiebolag har varit registrerat sedan 2005-05-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ige-Verken Förvaltnings Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-08.

Ige-Verken Förvaltnings Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ige-Verken Förvaltnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ige-Verken Förvaltnings Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom mekanisk industri samt att äga och förvalta värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ige-Verken Förvaltnings Aktiebolag och det är Nilsson, Hans Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, May-Britt Viola som är född 1944 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,