Löhr Service AB

Skåne län

Information

Löhr Service AB är en verksamhet som finns i Åstorp. I Löhr Service AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Löhr, Bertil Lennart som är född 1953 och har titeln VD, Löhr, Bertil Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Löhr, Anne Sofie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Åkeborg, Jan Daniel som är född 1974 och har titeln Revisor, Kjellgren, Anna Linda som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Löhr Service AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Löhr Service AB på telefon 0435-20000.

Bolaget skall bedriva VVS-och smidesverksamhet, handel med och underhåll av värmepumpar, handel med fasta bränslen för sådana, förvaltning av och handel med aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Löhr Service AB av bolagstypen Aktiebolag.

Löhr Service AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Åstorp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Löhr Service AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-23 och Löhr Service AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Löhr Service AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Löhr Service AB har 556679-5190 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.