BAS Byggvaror i Åstorp AB

Skåne län

Information

556673-8299 är organisationsnummer för bolaget BAS Byggvaror i Åstorp AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BAS Byggvaror i Åstorp AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som BAS Byggvaror i Åstorp AB finns i.

BAS Byggvaror i Åstorp AB har varit registrerat sedan 2005-01-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för BAS Byggvaror i Åstorp AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

BAS Byggvaror i Åstorp AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BAS Byggvaror i Åstorp AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med BAS Byggvaror i Åstorp AB så kan ni göra det på telefon genom 076-8025240 eller genom brev på följande adress:
Gruvg. 32, 265 50, Nyvång

Bolaget skall bedriva handel med byggvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BAS Byggvaror i Åstorp AB och det är Olsson, Bengt-Arne Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Christina Elisabet som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lövgren, Pär Olle som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,