TMJ Service Aktiebolag

Skåne län

Information

TMJ Service Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där TMJ Service Aktiebolag finns. I Åstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. TMJ Service Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket TMJ Service Aktiebolag har haft sedan 2005-02-24. TMJ Service Aktiebolag har funnits sedan och 2005-02-24 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till TMJ Service Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skanneliden 30, 265 31, Åstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5626498.

Åstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är TMJ Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

TMJ Service Aktiebolag har idag 556671-7079 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för TMJ Service Aktiebolag

Bolaget skall utföra städuppdrag och försäljning av dataelektronik samt service och installation av datorer och kringutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I TMJ Service Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Toth, Josef som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Toth, Eeva-Maija som är född 1966 och har titeln Suppleant, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .