ModulMontören i Hyllinge AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva montering av modulbyggnader samt reparera eller nyuppföra byggnader.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ModulMontören i Hyllinge AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är ModulMontören i Hyllinge AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 2004-09-23 så skapades ModulMontören i Hyllinge AB och verksamheten är har F-skattsedel ModulMontören i Hyllinge AB har haft det sedan 2004-10-14.

ModulMontören i Hyllinge AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-10-14

556666-9163 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åstorp.

Just nu är ModulMontören i Hyllinge AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med ModulMontören i Hyllinge AB så går det att nå dem via telefon på 044-128211 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom ModulMontören i Hyllinge AB är Stanimirovic, Goran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Stanimirovic, Zeljka som är född 1959 och har titeln Suppleant, Månsson, Lars Nils Åke som är född 1962 och har titeln Revisor, .