Kyl & Värmepump Teknik i Helsingborg AB

Skåne län

Information

Kyl & Värmepump Teknik i Helsingborg AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Kyl & Värmepump Teknik i Helsingborg AB finns. I Åstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kyl & Värmepump Teknik i Helsingborg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kyl & Värmepump Teknik i Helsingborg AB har haft sedan 2004-09-09. Kyl & Värmepump Teknik i Helsingborg AB har funnits sedan och 2004-09-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kyl & Värmepump Teknik i Helsingborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Krokstorpsv. 7, 261 62, Glumslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-73490.

Åstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kyl & Värmepump Teknik i Helsingborg AB Privat, ej börsnoterat.

Kyl & Värmepump Teknik i Helsingborg AB har idag 556664-8712 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kyl & Värmepump Teknik i Helsingborg AB

Bolaget skall bedriva försäljning och installation av kyl- och värmepumpsanläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kyl & Värmepump Teknik i Helsingborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Lars Robert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Burheim, Lars Christer som är född 1968 och har titeln Suppleant, Olsson, Ann-Kristin Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .