Hjulex AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med hjul, länkhjul samt transportörskomponenter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hjulex AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är Hjulex AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 2004-04-24 så skapades Hjulex AB och företaget är har F-skattsedel Hjulex AB har haft det sedan 2005-12-23.

Hjulex AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-13

556661-3526 är organisationsnummret för företaget som finns i Åstorp.

Just nu är Hjulex AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hjulex AB så går det att nå dem via telefon på 042-56700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hjulex AB är Svensson, Jörgen Ingvar som är född 1960 och har titeln VD, Svensson, Jörgen Ingvar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jerkérus, Per-Olof Emanuel som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Marklund, Bernt Tommy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.