HHS Skandinaviska AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns HHS Skandinaviska AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Åstorp här finns det många olika Aktiebolag. HHS Skandinaviska AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Åstorp jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

HHS Skandinaviska AB är momsregistrerat sedan2005-01-13 och har organisationsnummer 556661-0787.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-64770 alternativt besöka eller skicka post till HHS Skandinaviska AB på följande adress Magasinsg. 1, 265 38, Åstorp.

HHS Skandinaviska AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-12-24.

I HHS Skandinaviska AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Gullstrand, Gunbritt Irene som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall sälja appliceringssystem huvudsakligen bestående av limtankar, limtunnor med pumpsystem, limpistoler och datorstyrda kontrollsystem för sådana appliceringar samt nämda system utföra reparationer, service, konsultation och utvecklingsarbete ävensom idka därmed förenlig verksamhet.