Respartner i Åstorp AB

Skåne län

Information

Respartner i Åstorp AB är ett bolag som finns i Åstorp. I Respartner i Åstorp AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Maritha Yvonne som är född 1964 och har titeln VD, Johansson, Maritha Yvonne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Per Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlström, Lars Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlhager, Sven Bertil Erling som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nöjdh, Åsa Camilla som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotKarlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Respartner i Åstorp AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Respartner i Åstorp AB på telefon 042-64850.

Bolaget ska förmedla resetjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Respartner i Åstorp AB av bolagstypen Aktiebolag.

Respartner i Åstorp AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Åstorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Respartner i Åstorp AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-21 och Respartner i Åstorp AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Respartner i Åstorp AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Ahlström, Lars Gunnar -Johansson, Maritha Yvonne -Karlhager, Sven Bertil Erling -Nordström, Per Anders -Nöjdh, Åsa Camilla Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Respartner i Åstorp AB har 556660-7213 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.