Åstorps Kakel & Byggservice AB

Skåne län

Information

556647-0539 är organisationsnummer för bolaget Åstorps Kakel & Byggservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åstorps Kakel & Byggservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som Åstorps Kakel & Byggservice AB finns i.

Åstorps Kakel & Byggservice AB har varit registrerat sedan 2003-08-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-10-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åstorps Kakel & Byggservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-10-08.

Åstorps Kakel & Byggservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åstorps Kakel & Byggservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Åstorps Kakel & Byggservice AB så kan ni göra det på telefon genom 070-9583267 eller genom brev på följande adress:
Odeng. 3, 265 31, Åstorp

Bolaget skall bedriva byggnation och plattsättning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åstorps Kakel & Byggservice AB och det är Håkansson, Jerry Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström Håkansson, Annika Marie L som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lövgren, Pär Olle som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,