Arvidssons Oljetransporter AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åstorp och Arvidssons Oljetransporter AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Arvidssons Oljetransporter AB är ett av dem. Statusen för Arvidssons Oljetransporter AB är att Bolaget är aktivt.

Arvidssons Oljetransporter AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-08-07. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Arvidssons Oljetransporter AB ska trivas.

Arvidssons Oljetransporter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08. I Åstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och transport av och med petroleumprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arvidssons Oljetransporter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08.

Idag är Arvidssons Oljetransporter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Arvidssons Oljetransporter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-67219.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Arvidssons Oljetransporter AB är Arvidsson, Dennis Hans Christer som är född 1963 och har titeln VD, Arvidsson, Dennis Hans Christer som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmqvist, Marita Ann-Margret som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvidsson, Ingela Anna-Maria som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Caroline Ing-Marie som är född 1983 och har titeln Suppleant, Hentzel, Lars Jörgen som är född 1965 och har titeln RevisorAlbinsson, Jenny Linda Mari som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Arvidssons Oljetransporter AB har 556646-8608 som sitt organisationsnummer.