Jennyhills Veterinär och Hästverksamhet AB

Skåne län

Information

Jennyhills Veterinär och Hästverksamhet AB är ett företag som finns i Åstorp. I Jennyhills Veterinär och Hästverksamhet AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jerre, Sune Per Jonas som är född 1956 och har titeln VD, Ängeby, Elisabet Olofsdotter som är född 1959 och har titeln Vice VD, Jerre, Sune Per Jonas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ängeby, Elisabet Olofsdotter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Kaså, Frank Olof som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ljungströmer, Gun Margareta Elisabet som är född 1951 och har titeln RevisorLjungströmer Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jennyhills Veterinär och Hästverksamhet AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jennyhills Veterinär och Hästverksamhet AB på telefon 0435-481130.

Bolaget skall bedriva veterinär- och hästverksamhet och därmed förenlig verksamhet, samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jennyhills Veterinär och Hästverksamhet AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jennyhills Veterinär och Hästverksamhet AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Åstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jennyhills Veterinär och Hästverksamhet AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-06 och Jennyhills Veterinär och Hästverksamhet AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jennyhills Veterinär och Hästverksamhet AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Jennyhills Veterinär och Hästverksamhet AB har 556643-0319 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.