Hyllinge Stormarknad AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Hyllinge Stormarknad AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Åstorp här finns det många olika Aktiebolag. Hyllinge Stormarknad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Åstorp jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Hyllinge Stormarknad AB är momsregistrerat sedan2003-06-12 och har organisationsnummer 556640-5733.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-252800 alternativt besöka eller skicka post till Hyllinge Stormarknad AB på följande adress Brännareg. 1, 260 61, Hyllinge.

Hyllinge Stormarknad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-06-12.

I Hyllinge Stormarknad AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Torell, Karl Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.