Betfrakt i Samverkan Nordväst AB

Skåne län

Information

Betfrakt i Samverkan Nordväst AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Betfrakt i Samverkan Nordväst AB finns. I Åstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Betfrakt i Samverkan Nordväst AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Betfrakt i Samverkan Nordväst AB har haft sedan 2003-09-25. Betfrakt i Samverkan Nordväst AB har funnits sedan och 2003-09-25 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Betfrakt i Samverkan Nordväst AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kärreberga 3739, 260 60, Kvidinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-20419.

Åstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Betfrakt i Samverkan Nordväst AB Privat, ej börsnoterat.

Betfrakt i Samverkan Nordväst AB har idag 556637-1455 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Betfrakt i Samverkan Nordväst AB

Bolaget ska idka rensning, lastning och transporter av sockerbetor och restprodukter rörande sockerproduktion samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Betfrakt i Samverkan Nordväst AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Göransson, Anders Botvid som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlgren, Per-Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Johan Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Bengt Olof som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars-Göran Tommy som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bengt Håkan Tomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotPetersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.