Söderåsen Fastighets AB

Skåne län

Information

Söderåsen Fastighets AB är ett företag som finns i Åstorp. I Söderåsen Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Silverbåge, Sten Nils Anders som är född 1962 och har titeln VD, Silverbåge, Sten Nils Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Alf Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Fors, John Henry som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Göran Kenneth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorLövgren, Pär Olle som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Söderåsen Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Söderåsen Fastighets AB på telefon 042-4492200.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Söderåsen Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Söderåsen Fastighets AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Åstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Söderåsen Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-01 och Söderåsen Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Söderåsen Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Söderåsen Fastighets AB har 556634-8776 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.