BR Konstruktion AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva byggnationsverksamhet såsom rivning, sanering och byggsmide. Handel med lantbruks-, entreprenad och asfaltsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BR Konstruktion AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är BR Konstruktion AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 2002-10-25 så skapades BR Konstruktion AB och bolaget är har F-skattsedel BR Konstruktion AB har haft det sedan 2003-02-20.

BR Konstruktion AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-02-06

556634-2241 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åstorp.

Just nu är BR Konstruktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med BR Konstruktion AB så går det att nå dem via telefon på 042-50321 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom BR Konstruktion AB är Persson, Bengt Arne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thomsson, Lars Tommy Rickard som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Kenni Alvar som är född 1987 och har titeln Suppleant, Nilsson, Ulf Peter som är född 1970 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .