Jour Livs i Kvidinge AB

Skåne län

Information

I Åstorp finns det ett Aktiebolag som heter Jour Livs i Kvidinge AB. Det finns flera företag som liknar Jour Livs i Kvidinge AB i Skåne län. Åstorp är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2002-11-04 så har Jour Livs i Kvidinge AB varit registrerat. Idag är Jour Livs i Kvidinge AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Jour Livs i Kvidinge AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Torgg. 12, 260 60, Kvidinge. Vi ni istället prata med Jour Livs i Kvidinge AB så kan ni göra det på 073-3389825.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva import, grossist- och detaljhandel med dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Thomsen, John Kristian Evald som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bogojevic, Natasa som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Björn Thorleif som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Jour Livs i Kvidinge AB har 556633-9601 som sitt organisationsnummer.