Åstorps & Bjuvs Begravningsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åstorp och Åstorps & Bjuvs Begravningsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Åstorps & Bjuvs Begravningsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Åstorps & Bjuvs Begravningsbyrå Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Åstorps & Bjuvs Begravningsbyrå Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-10-24. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Åstorps & Bjuvs Begravningsbyrå Aktiebolag ska trivas.

Åstorps & Bjuvs Begravningsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-13. I Åstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är begravningsbyrå och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åstorps & Bjuvs Begravningsbyrå Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-13.

Idag är Åstorps & Bjuvs Begravningsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Åstorps & Bjuvs Begravningsbyrå Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-50121.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Åstorps & Bjuvs Begravningsbyrå Aktiebolag är Lindholm, Glenn Jonas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Dan Peter som är född 1961 och har titeln Suppleant, Fristedt, Willy som är född 1939 och har titeln Revisor, Hermes Revision EF som är född och har titeln Revisor, .

Åstorps & Bjuvs Begravningsbyrå Aktiebolag har 556633-2051 som sitt organisationsnummer.