Fastighets AB Gajaden

Skåne län

Information

Fastighets AB Gajaden är ett av många företag som finns i Åstorp. Det är nämligen den kommunen som Fastighets AB Gajaden finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fastighets AB Gajaden som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-05-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighets AB Gajaden så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-50960.

Åstorp arbetar för att företag som Fastighets AB Gajaden ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighets AB Gajaden. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska förvalta fast egendom ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fastighets AB Gajaden är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighets AB Gajaden och det är följande personer, Andersson, Lars Göran Christer som är född 1968 och har titeln VD, Andersson, Lars Göran Christer som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulf Toni Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bert Ove Kenneth som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Matson, Bo Martin som är född 1952 och har titeln Revisor, Östberg, Birgit Ros-Marie som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant.SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fastighets AB Gajaden är 556628-1738.