Veno & Roos AB

Skåne län

Information

556622-4407 är organisationsnummer för företaget Veno & Roos AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Veno & Roos AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som Veno & Roos AB finns i.

Veno & Roos AB har varit registrerat sedan 2002-01-22 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Veno & Roos AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-27.

Veno & Roos AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Veno & Roos AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Veno & Roos AB så kan ni göra det på telefon genom 042-54022 eller genom brev på följande adress:
N. Storg. 4, 265 33, Åstorp

Boalget skall bedriva service, försäljning, export och import av elartiklar, kyla och värme inom konsumentområdet samt diverse elinstallationer och installationer av luftkonditioneringar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Veno & Roos AB och det är Francek, Veceslav som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Bengt Gunnar som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor,