Sven Sandström trading Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åstorp och Sven Sandström trading Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sven Sandström trading Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sven Sandström trading Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sven Sandström trading Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2001-01-11. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sven Sandström trading Aktiebolag ska trivas.

I Åstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med trävaror, äga och förvalta fast och lös egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sven Sandström trading Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Sven Sandström trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Sven Sandström trading Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6439066.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sven Sandström trading Aktiebolag är Sandström, Sven Ove som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Katharina Anne-Sofie som är född 1972 och har titeln Suppleant, Johansson, Bengt Roger som är född 1944 och har titeln Revisor, Yngve Lindells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Sven Sandström trading Aktiebolag har 556604-9523 som sitt organisationsnummer.