Duraflex Fogfria Industrigolv AB

Skåne län

Information

Duraflex Fogfria Industrigolv AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Duraflex Fogfria Industrigolv AB finns. I Åstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Duraflex Fogfria Industrigolv AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Duraflex Fogfria Industrigolv AB har haft sedan 2001-03-02. Duraflex Fogfria Industrigolv AB har funnits sedan och 2001-03-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Duraflex Fogfria Industrigolv AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8805474.

Åstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Duraflex Fogfria Industrigolv AB Privat, ej börsnoterat.

Duraflex Fogfria Industrigolv AB har idag 556598-1296 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Duraflex Fogfria Industrigolv AB

Bolaget skall bedriva försäljning och läggning av golv ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Duraflex Fogfria Industrigolv AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Månsson, Göran Niklas som är född 1970 och har titeln VD, Månsson, Göran Niklas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Ann-Kristin Helen Led som är född 1965 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .