Hyllinge Bud & Transport AB

Skåne län

Information

Hyllinge Bud & Transport AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Hyllinge Bud & Transport AB finns. I Åstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hyllinge Bud & Transport AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hyllinge Bud & Transport AB har haft sedan 2001-03-29. Hyllinge Bud & Transport AB har funnits sedan och 2001-05-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hyllinge Bud & Transport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Åstorpsv. 11, 260 61, Hyllinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-328893.

Åstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hyllinge Bud & Transport AB Privat, ej börsnoterat.

Hyllinge Bud & Transport AB har idag 556596-1868 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hyllinge Bud & Transport AB

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Hyllinge Bud & Transport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Latawiec Christensen, Marie-France som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Mia Marie Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .