IT-Clean i Åstorp AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns IT-Clean i Åstorp AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Åstorp här finns det många olika Aktiebolag. IT-Clean i Åstorp AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Åstorp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

IT-Clean i Åstorp AB är momsregistrerat sedan2005-06-16 och har organisationsnummer 556586-9137.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-8521213 alternativt besöka eller skicka post till IT-Clean i Åstorp AB på följande adress Vagnmakareg. 23, 267 40, Bjuv.

IT-Clean i Åstorp AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-06-16.

I IT-Clean i Åstorp AB så sitter följande personer i styrelsen: , Wernersson, Ingela Gunilla som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utveckla, marknadsföra och försälja hård- och mjukvara jämte konsulttjänster avseende produktionssystem för olika renhetskrav inom professionell städning, industrell renhållning samt hem och hushåll och därmed förenlig verksamhet.