Löhr Montage Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åstorp och Löhr Montage Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Löhr Montage Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Löhr Montage Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Löhr Montage Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-02-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Löhr Montage Aktiebolag ska trivas.

Löhr Montage Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27. I Åstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva VVS- och smidesverksamhet, förvaltning av och handel med aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Löhr Montage Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27.

Idag är Löhr Montage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Löhr Montage Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-20000.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Löhr Montage Aktiebolag är Löhr, Bertil Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Löhr, Anne Sofie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Åkeborg, Jan Daniel som är född 1974 och har titeln Revisor, Kjellgren, Anna Linda som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Löhr Montage Aktiebolag har 556585-5656 som sitt organisationsnummer.