Gleco Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med teknisk utrustning såsom elmaterial, vitvaror och elektronik samt utföra elkonsultarbeten, elservice, automatik installationer och automatikservice samt äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gleco Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är Gleco Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1997-06-17 så skapades Gleco Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Gleco Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Gleco Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556542-9361 är organisationsnummret för företaget som finns i Åstorp.

Just nu är Gleco Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Gleco Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-55005 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gleco Aktiebolag är Glebe, Eric Carl Johan som är född 1966 och har titeln VD, Glebe, Eric Carl Johan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Per-Olof Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulf Andreas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Otto, Hans Peter Wilhelm som är född 1959 och har titeln Revisor, Åsberg, Stig-Gustav som är född 1944 och har titeln RevisorssuppleantRevikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .