AB Kvidinge Plåtslageri

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva plåtslageri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Kvidinge Plåtslageri vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är AB Kvidinge Plåtslageri ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1997-04-28 så skapades AB Kvidinge Plåtslageri och företaget är har F-skattsedel AB Kvidinge Plåtslageri har haft det sedan 1997-01-01.

AB Kvidinge Plåtslageri är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556541-6236 är organisationsnummret för företaget som finns i Åstorp.

Just nu är AB Kvidinge Plåtslageri Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med AB Kvidinge Plåtslageri så går det att nå dem via telefon på 0435-25115 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Persson, Eva Cecilia -Persson, Lars Peter Michael

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Kvidinge Plåtslageri är Persson, Lars Peter Michael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Eva Cecilia som är född 1966 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .