VVS El & Fastighetsservice i Åstorp AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åstorp och VVS El & Fastighetsservice i Åstorp AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och VVS El & Fastighetsservice i Åstorp AB är ett av dem. Statusen för VVS El & Fastighetsservice i Åstorp AB är att Bolaget är inaktivt.

VVS El & Fastighetsservice i Åstorp AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-07-05. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som VVS El & Fastighetsservice i Åstorp AB ska trivas.

I Åstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva värme, vatten, sanitets VVS-installationer, reparations- och entreprenadarbeten inom rörledningsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att VVS El & Fastighetsservice i Åstorp AB inte är momsregistrerat.

Idag är VVS El & Fastighetsservice i Åstorp AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med VVS El & Fastighetsservice i Åstorp AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-377490.

Firman tecknas var för sig av -Sjöbergh, Hans Ricard -Sjöbergh, Lars Robert -Sjöbergh, Lars Uno.

De som är på något sätt har med VVS El & Fastighetsservice i Åstorp AB är Sjöbergh, Lars Uno som är född 1950 och har titeln VD, Sjöbergh, Lars Uno som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöbergh, Hans Ricard som är född 1971 och har titeln Suppleant, Sjöbergh, Lars Robert som är född 1968 och har titeln Suppleant, Svensson, Bo Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

VVS El & Fastighetsservice i Åstorp AB har 556532-6476 som sitt organisationsnummer.