Nya LS Sömnad Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva sömnad av sängkläder och linnevaror jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nya LS Sömnad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är Nya LS Sömnad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1995-08-03 så skapades Nya LS Sömnad Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Nya LS Sömnad Aktiebolag har haft det sedan 2004-05-06.

Nya LS Sömnad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556517-0072 är organisationsnummret för företaget som finns i Åstorp.

Just nu är Nya LS Sömnad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nya LS Sömnad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-59197 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nya LS Sömnad Aktiebolag är Sandberg, Anna Christina som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Lennart Olov som är född 1939 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .