Bodil's i Åstorp AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang, catering, café och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bodil's i Åstorp AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är Bodil's i Åstorp AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1995-03-28 så skapades Bodil's i Åstorp AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Bodil's i Åstorp AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556511-2777 är organisationsnummret för företaget som finns i Åstorp.

Just nu är Bodil's i Åstorp AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bodil's i Åstorp AB så går det att nå dem via telefon på 0435-12764 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berg, Bodil Heltborg -Persson, Leif Göte Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bodil's i Åstorp AB är Berg, Bodil Heltborg som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Leif Göte Lennart som är född 1942 och har titeln Suppleant, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .