Byggmaterialhantering i Åstorp Aktiebolag

Skåne län

Information

556504-0127 är organisationsnummer för företaget Byggmaterialhantering i Åstorp Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggmaterialhantering i Åstorp Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som Byggmaterialhantering i Åstorp Aktiebolag finns i.

Byggmaterialhantering i Åstorp Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-01-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggmaterialhantering i Åstorp Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Byggmaterialhantering i Åstorp Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Byggmaterialhantering i Åstorp Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Holgersson, Asta Susanne -Holgersson, Jan Ingvar Lennart

Vill ni komma i kontakt med Byggmaterialhantering i Åstorp Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-59480 eller genom brev på följande adress:
Nybov. 2, 265 90, Åstorp

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av bygg- material, korgar, trä-, hobby- och presentartiklar, tyger, bedriva djurvård, nödslakt av djur och immobilisering av djur, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggmaterialhantering i Åstorp Aktiebolag och det är Holgersson, Asta Susanne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Holgersson, Jan Ingvar Lennart som är född 1955 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor,