Doktor Sven Svederberg Aktiebolag

Skåne län

Information

Doktor Sven Svederberg Aktiebolag är ett bolag som finns i Åstorp. I Doktor Sven Svederberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svederberg, Sven Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Svederberg, Birgitta Anne-Marie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Doktor Sven Svederberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Doktor Sven Svederberg Aktiebolag på telefon 070-6292756.

Bolaget skall bedriva allmänmedicinsk mottagning, medicinsk konsultverksamhet, jordbruk, skogsbruk, fastighetsförvaltning, samt därtill hörande verksamhet.

Idag är Doktor Sven Svederberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Doktor Sven Svederberg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Åstorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Doktor Sven Svederberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Doktor Sven Svederberg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Doktor Sven Svederberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Doktor Sven Svederberg Aktiebolag har 556491-8950 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.