Åstorps Glasmästeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åstorp och Åstorps Glasmästeri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Åstorps Glasmästeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Åstorps Glasmästeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Åstorps Glasmästeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-05-06. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Åstorps Glasmästeri Aktiebolag ska trivas.

Åstorps Glasmästeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva glasmästerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åstorps Glasmästeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Åstorps Glasmästeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Åstorps Glasmästeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-50484.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Åstorps Glasmästeri Aktiebolag är Malmsjö, Robert Gösta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Maj Vibeke som är född 1963 och har titeln Suppleant, Törnros, Mats Anders Peter som är född 1977 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Åstorps Glasmästeri Aktiebolag har 556486-8528 som sitt organisationsnummer.