Ekivoque Team Aktiebolag

Skåne län

Information

556480-9183 är organisationsnummer för bolaget Ekivoque Team Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekivoque Team Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som Ekivoque Team Aktiebolag finns i.

Ekivoque Team Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-02-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekivoque Team Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Ekivoque Team Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ekivoque Team Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Astrid Elisabet -Nilsson, Per Olov Hans

Vill ni komma i kontakt med Ekivoque Team Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-20720 eller genom brev på följande adress:
N. Kyrkog. 13, 260 60, Kvidinge

Bolaget skall bedriva import- och grossiströrelse med damkläder samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekivoque Team Aktiebolag och det är Nilsson, Astrid Elisabet som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Olov Hans som är född 1975 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,